Bloggsvar

Bloggsvar

Tänkte ägna ett inlägg till att tacka för alla gratulationer vi fått och svara på lite kommentarer =)

Förlossningsberättelse kommer strax, har skrivit halva redan men har fortafarande lite kvar. Det är lite svårt att få tid till annat än prinsen och sömn nu i början. Har redan märkt av att han sover mer regelbundet nu och då är det lättare att hitta på andra saker =) Städade till exempel sovrummet idag och i köksskåpen =) hihi

Tavlorna med Nalle Puh-motiv köpte jag från fyndkällaren i Karlshamn =)

Barnmorskan som förlöste vår ängel hette Desirée Karlsson. Hon var snäll och hjälpte mig jättebra genom hela förlossningen, speciellt krystvärkarna.. Men hon pratade inte så mycket med & till Mazi, vilket var lite dåligt tyckte vi.

Filmen som min kära sambo gjort om vår lille prins är gjord i ett videoredigeringsprogram (Vegas Movie Studio HD Platinnum 10.0) där han klippt och klistrat med filmklipp vi tagit på lillen. =)


Vinterpromenad

♥  Vinterpromenad  ♥

Idag hade vi riktigt härligt vinterväder i Karlshamn! Vi passade så klart på att ta en promenad med vår lilla gosse längs vattnet =)

 



Baddax

Prinsens  andra  bad

 

Pappa och prinsen badade idag och det verkar som om han gillar det riktigt mycket!! =)

Första doppet är lite äckligt, men väl nere i vattnet är det superskönt hihi

 


1:a advent

1 : a  advent

Lillkillen är så underbart söt hela tiden =) Han gör massa grimaser och har blivit mycket mer intresserad med blicken!
I natt sov han några timmar i egen säng (spjälsängen som vi tagit bort ena långsidan på och ställt intill våra sängar).
Det är otroligt hur snabbt de växer, de små liven...

 

Godnatt // Superman


1 vecka gammal

Tiden  går  så  snabbt . . .

Vår prins är redan en vecka gammal ♥

Älsklingen snickrade ihop en liten film idag =)


Lillen har ännu inte fått något fullständigt namn. Vi har valt ut ett namn som vi båda gillar riktigt mycket och det är Arian. Det är persiskt och betyder just pers eller iranier. Vi vet dock inte om det kommer bli hans tilltalsnamn eller mellannamn ännu, så kallar honom lillen så länge =)

Inatt var första natten som lillen sov i egen säng ♥ Tidigare har han sovit mellan mig och Mazi, men det blir ganska varmt i vår säng, så han sover dåligt.. Det gick förvånansvärt bra!!! Han vaknade bara två gånger och ville ha mat =) Stora killen!!!!

Vid lunchtid fick vi besök av en barnmorska från BVC som skulle väga lillen och prata lite om hur det kommer se ut med bland annat vaccinationer, vägning & mätningar och lite om amning och så.
Först kändes det lite jobbigt att en främmande person skulle komma hem till oss när vi nästan precis kommit hem från BB. Lägenheten var inte precis städad och fräsch men det var ju inte det hon skulle kontrollera heller. Jag är nog bara sån att när det kommer besök vill jag ha det städat och fint. Vi städade undan det värsta och det kändes riktigt skönt. För vi gjorde det ändå mest för vår egen skull och lite för hennes. Barnmorskan var jättetrevlig och besöket var inte så jobbigt som jag först trott det skulle bli =)
Lillen vägde 4020 gram idag och har därmed gått upp 30 g sedan i söndags. Det är normalt att ett nyfött barn minskar runt 10 % i vikt dagarna efter födseln, vår lilla krabat minskade bara med 110 g så i söndags på läkarkontrollen vägde han 3990 gram.

Fick för mig att jag skulle lufta rumpan och låta honom vara utan blöja nu tidigare i kväll. För det är ju bra för dom och lillen verkar gilla det riktigt mycket också. La honom på plastad frotté på mina ben och så fick han en handduk över sig så han inte skulle frysa.
Rätt som det är när vi sitter i soffan och tittar på film hör vi en ordentlig prutt och jag känner hur det rinner på min hand =P Sekunden senare flyter det bajs i soffan och på mina leggings. det hade fått sån fart att det sprutade ut från sidan av frottén. Lilla gullisen =) Försökte hålla mig för skratt, men det var svårt. Ville ju inte att han skulle känna sig generad.. Det var bara att hoppa in i duschen för min del och byta kläder och sätta på blöja på lilleman ♥

Sovdax nu... Håller tummarna för en natt med mycket sömn =)

Natti Natti



Djungelbryn??

Djungelbryn ? !

Så här såg mina bryn ut efter vi kommit hem från BB... haha

Nu har man inte direkt tid till att sköta om sig själv, men det kommer väl så småningom när man fått rutin på allt =P Det ska ju synas att man blivit förälder hihi


Shopping 25/11

Shoppingrunda

Tog en promenad på stan idag och hittade lite coola kläder till lillen, eller rättare sagt Mazi hittade dem =)

 

Mamma och pappa, eller mormor och morfar till lillen var och hälsade på en runda i måndags =)

De hade med sig jättefina blommor och två paket till pyret. Det var en jättestor gosig nalle och två par klädesplagg!!

 

 

 

Nu är det läggdax för oss tre...

 

Sov sött

 

 


Kärlek!!

♥  Kärlek  ♥


 


 


5 dagar gammal

Nu  är  vår  lille  prins  5  dagar  gammal

På fotot här med pappa är han 1 dag gammal



De senaste dagarna har varit ganska påfrestande för vår lilla familj, men även så underbara!
Vi kom hem från BB i söndags kväll och det kändes riktigt skönt att få komma hem och sova i egen säng =)
Vår lille krabat var ganska trött på dagarna och sov mestadels, men när natten kom så var det full rulle på honom. Jag är sååå lycklig att Mazi finns där för mig 24/7 och avlastar när jag måste sova.

I går natt varvades matning med rapning & blöjbyte om vartannat. Jag skötte matning och älsklingen rapade och bytte blöja. Pappa har fått erfara en liten prickskytt ett antal gånger nu =P Han hinner inte ens få på ny blöja förrän den också är blöt, precis som pappas tröja...

Måste tyvärr gå och lägga mig nu, så hinner inte skriva mer... Ska försöka ta mig lite tid i morgon och uppdatera med nya bilder och upplevelser!
Lillen fick uppleva sin första snö idag =D

Sov gott

Magen v. 40

Sista  fotot  på  magen

kvällen  innan  lillen  kikade ut


Togs 18/11 kl. 21:00



Välkommen till världen!

Nu  är  han  här ! ! !

Vår lille son föddes 19/11 kl. 17:47. Han vägde 4100 g och var 53 cm lång ♥
Förlossningsberättelse kommer strax och även bilder kommer strax att läggas upp.
Just nu ligger han på mina ben och myser. Pappa vilar och laddar batterier :) Ska snart jag också göra!!

Här är fotot vi tog på sjukhuset. Lillkillen är här ½ dag gammal :)


Dax?

Går och lägger mig nu, så jag får lite sömn ifall det blir dax i natt.. Har ganska täta värkar nu så det börjar bli jobbigt att sitta i soffan.
Bakade pizza precis innan Robinson till mig och älsklingen och passade på att ta ett foto på magen ifall det kanske inte blir fler... =P Lägger upp bilderna vid ett senare tillfälle, orkar inte nu...

Ha det toppen! Kommer jag inte in och skriver i morgon så vet ni var jag är =D

Pusssss


Foglossning?

Foglossning

stackars er som fått stå ut med det en längre tid...

Vet inte om det jag känner nu är foglossningskänslor men det gör fruktansvärt ont i bäckenregionen och i ryggslutet.. Jag har haft turen att inte drabbas av foglossning under graviditeten och det är jag så himla lycklig över!!

Sambon är iväg och klipper sig och jag sitter här i soffan och snaskar på klubba och äter ischoklad... Känner mig allmänt seg och trött och vädret hjälper ju inte till direkt..
Känner att jag måste ta tag i mig själv och göra lite nytta! Ska nog plocka fram yogamattan och köra lite övningar för rygg, ben och bäcken.
Woho!! Nu blev jag genast motiverad bara av att tänka att jag ska träna haha

Idag är ju alltså bebisens beräknade födelsedatum enligt rutinultraljudet i juni, men behöver inte vara det exakta för det. Fast känner ändå på mig att det är nära nu..

Håller er uppdaterade så gott det går nu här i sluttampen!

När vi ändå snackar bebisar, så fick vi ju små guppy-bebisar för några veckor sedan. De har växt till sig lite nu och börjar ta form =)


Nu ska jag banne mig träna =)



0 dagar till BF??

BF  idag  ! !

men ingen bebis än sålänge...

Idag den 18/11 har jag beräknat förlossningsdatum, men som det verkar nu, så kommer det nog dröja ett tag till innan bebis kikar ut..
Sov mycket dåligt i natt, låg och väntade på att vattnet skulle gå. Vid varje liten värk/sammandragning hoppade jag till och blev klarvaken. Vände mig säkert 4 gånger i timmen på grund av värk i bäckenet och försökte göra det så tyst som möjligt för att inte väcka sambon som antagligen sovit lika dåligt som mig i natt.. =(
Måste försöka att inte tänka på det för mycket, så att tiden inte går så fruktansvärt långsamt....

Tillagade ischoklad i förrgår (var tänkt att sambon skulle göra det i söndags men blev inte av) Det blev ljus ischoklad =) Hade även köpt mörk blockchoklad som jag tänkte blanda med apelsinskal men formarna tog slut efter första tillagningen...
Så därför tänkte jag fortsätta idag =)


Vill ha bebis här nuuuuuu ♥♥♥


Ellos-boots !!

Äntligen  ! ! !

 

Mina boots från Ellos har äntligen kommit!!!

 

Tycker absolut att de var värda 150:-
Lätta att ta på sig, skönt foder innuti och rätt snygga ändå! De kommer sitta fastklistrade på mina fötter i vinterkylan =)

Fika med Sara + bebismage =)

Oooont  i  mitt  bäcken . . .  = (

Har blivit riktigt jobbigt att sova nu.. I natt sov jag inte mycket på grund av 4 toa-besök och ett värkande bäcken. Kom till sist på att det brukar underlätta om man lägger en tjock kudde eller ett täcke mellan knäna. Detta tog bort nästan all smärta, UNDERBART!

Hade ställt klockan på 09:30 för att inte missa fikan med Sara, så efter en dusch blev jag lite piggare =)
Mysig fika på Briggen med Chai Latte, kycklingbaugette och bebissnack!! Skönt att kunna snacka av sig och få tips från andra gravida som förstår ens situation. Inte lika lätt att prata om slemproppar och lavemang med andra =P haha

Fick inhandlat 2 pyjamaser och ett par jeans från Lindex idag

 

 

 

 










































Bebis V.40

Mitt  första  Youtube - klipp ! !

Nu har jag äntligen lärt mig att redigera filmer =P
Här är ett litet smakprov av lillen som härjar runt.
Han/hon har lugnat sig betydligt nu på slutet av graviditeten!!





Fars Dag =)

Inga tecken på förlossning än så länge... Tror att bebis trivs rätt bra där inne i magen hihi ♥
Igår var det myskväll med Planka på restaurang och "Så mycket bättre" på tv när vi kom hem =)
Tjuvkikade på dansbandskampen i pauserna och såg att Donnez fortfarande är kvar =D Håller tummarna för att dom går långt i tävlingen!
I morse gick älskling upp strax innan mig. Han hade satt sig framför datorn när jag kom sjungandes med ett paket i famnen, lite sådär halvvaken haha..
Ville fira honom även om inte bebis kommit. Jag hade köpt en badkarskudde till honom (och mig) hihi för det visste jag att han ville ha =)

Tror baby fick lite dåligt samvete för att det blivit så rörigt i lägenheten igen efter att jag städat så tillsammans tog vi ett ryck och städade undan. Så nu skiner det igen =) Men riktigt fint ljud har vi fått i högtalarna nu, tack vare älskling!! ♥

NU BLIR DET JULBAK!!!!
På med förklädet och kockmössan så kör vi igång =)

Trevlig söndag och Fars Dag mina vänner!!


Allt på plats

Allt  på  plats

Nu kan bebis komma =)

 


Sista helgen bara vi två...?

Julmys  i  helgen

Lussebullar & Ischoklad

Detta kommer "förhoppningsvis" bli den sista helgen jag spenderar ensam tillsammans med min sambo!!
Känns jättekonstigt att  tänka så, men samtidigt helt underbart! ♥
Låg i soffan och tittade på Idol nyss och under en paus höll jag på att somna till, men magen väckte mig med vilket jag tror var en värk. Den höll i sig minst 1 minut (kändes det som i alla fall) men sen kom det inget mer..
På tal om Idol, så tyckte jag det var rätt att Elin åkte ut. Fattar inte att Linnea fick sjunga om??!! Hon och Jay är ju dom bästa!!!

I helgen har jag planerat för lite julmys med min älskling ♥
Lussebullarna jag bakade för någon vecka sedan är redan slut.. =( Finns en påse kvar i frysen, men den räcker inte långt tyvärr. Så jag tänkte satsa på lussebak och baby fixar ischoklad!! Så har vi bunkrat upp med gottis tills vi kommer hem från BB =)

Tycker verkligen att det är jätteroligt att så många hittat hit till min blogg!!
Har tyvärr inte blivit så mycket mode på sistone. Har ställt symaskinen lite åt sidan nu inför bebis ankomst. Blir väl att jag tar tag i lite klädsömnad sen när allt lugnat ner sig och så =)
Min älskade sambo brukar föreslå en massa saker som jag kan skriva om, men i de flesta fallen handlar det om tekniska prylar och det är jag tyvärr inte så haj på.. =/

Ser fram emot denna helgen faktiskt! =) hihi
Och sen avslutas den med Fars dag på söndag! Även om inte bebis kommit, så har jag fixat en liten farsdags- present till min älskling =) Hoppas han inte läser detta nu, för då blir det ju ingen överraskning...

Jag är superduper trött och hade kroppen fått som den ville så hade jag redan sussat i sängen.. Men nu är det nog dax att krypa till kojs. Håller tummarna för att jag får sova i natt..

Vi hörs/ses i morgon allihopa!
Sov så gott =)



Städdag

6  dagar  kvar ! !


Härjade runt och dammsög hela lägenheten igår och nu ligger det massa frigolit och smuts på golvet i vardagsrummet.... =/
Vaknade när Maz gick upp vid 8-tiden i morse och kunde inte somna om.. Efter 4 toabesök under natten var jag så gott som klarvaken.
20 min efter att älskling cyklat iväg till jobbet ringde dom från posten och sa att de kom för att lämna en pall med grejor på om en halvtimme/timme. Älskling var inte nöjd med våra högtalare i vardagsrummet, så han beställde ett surround-system med värstinghögtalare. Totalt vägde dessa lådor över 100 kg tillsammans, så jag ringde Mazi direkt och sa att han fick komma hem igen.. Som tur var så hjälpte den snälla budmannen till att bära upp lådorna till lägenhetsdörren, under tiden stod jag och vaktade resten nere på gården =P
Så nu ska vi bli ovänner med grannarna också haha. Får låta bli att spela så högt, bebis kommer ju snart också!!! ♥

 

Stöööök med massa lådor...

 

 

 


Shopping från 10/11

Ny  höst- /

vintergarderob

Mazi har gått loss med kameran och jag visar med glädje upp mina nyinköpta klädesplagg =)

Skjortan är köpt på Vila och jag älskar den såå mycket! Den kommer bli perfekt att amma i också hihi
Tröjan är köpt på Mama-avdelningenH&M =)
Det är så skönt att gå i leggings nu den sista tiden då magen spänner och kroppen känns tung.

Barnmorskebesök

Var hos Barnmorskan idag, förhoppningsvis är det sista innan förlossningen!! För nu är det ju bara 7 dagar kvar, om ens det...
Skulle inte förvåna mig om det händer något inatt, sånt busväder som det är ute.. Känns som om huset ska blåsa iväg!!
Fick inte min vanliga barnmorska idag utan en annan som var pensionerad som hade fått hoppa in..
För det första fick jag sitta och vänta på henne i en kvart, sen när vi kom in och skulle ta blodtryck och lyssna på fosterljudet så ville hon inte berätta mina värden.... Jag fick dra det ur henne.. Sån surkärring!! Usch gillade verkligen inte henne. Men tur att hon är pensionerad!!! haha


Mina värden:

Vikten hade gått upp 1 kg på 2 veckor och min totala viktuppgång är nu 13,5 kg
Blodtrycket låg stadigt på samma värde som tidigare och SF-måttet hade vuxit 2 cm enligt panschis-barnmorskan..



8 dagar kvar....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Från att ha varit klarvaken kl 07:00 på morgonen till att sova till 12:00 på dagen är just för tillfället min vardag =P
Gick upp och tömde blåsan 4 ggr i natt/morse och vaknade vid lunch av att sambon ringde på sin lunchrast!!

Dagen idag har varit riiiiiktigt slapp haha. Var en sväng på stan och skulle köpa en tröja och tights som jag lagt undan på H&M. Hade inte rabattkupongen med mig igår när jag provade ut kläderna så tog med den idag =)
Har varit på spaning efter en längre skjorta som jag kan ha till leggings/tights. Behöver något snyggt som är lätt att amma i, så det blev en jeansskjorta från VILA!! Lägger upp bilder i morgon =)
Fick bli en lätt maträtt idag till middag, i och med att maten blev klar 9 på kvällen i går... Så idag blev det korv med bröd. Fast jag gjorde faktiskt korvbröden själv! =) Husmor som jag blivit hihi

Trodde faktiskt att jag skulle ha lite träningsvärk i kroppen idag. Körde nämligen en improvisationsdans igår kväll till Celine Dions - I´m alive =D Baby filmade detta ögonblick då jag flänger runt i vardagsrummet med min mega-mage!! Ska försöka fixa ett klipp och lägga upp här hihi

 

 


Feeling Fabulous

♥  Feeling  Fabulous  ♥

Ny kropp i gammal klänning



Gravid??

Gravid ? ? ?



Jajamensan
I allra högsta grad !!!





Nere på ensiffrigt nu! Wooohooo ♥
9 dagar kvar....


Namnförslag?

Vad  ska  lill * n  heta ?


Bilden är lånad från familjetorget.se

Har funderat på detta ända sedan grav.testet visade positivt =P
Jag och sambon har kommit på några namn men de flesta är flicknamn..
Då vi inte vet om det blir pojke eller flicka så hade det varit bra med några pojknamn på lager också

Vi vill gärna att lillpyret ska ha ett namn som är svenskt eller persiskt (men ändå vara fint att säga på svenska)

Kom jääätttegärna med förslag!!!!!
Skriv namnen i en kommentar, så jag får lite inspiration =P



10 dagar kvar!!!

Vecka  39

(38 + 3)

Sitter här i soffan med min något klumpiga kropp och kollar runt bland olika gravidforum på "Familjeliv"
Den senaste veckan har jag börjat känna mig gravid på riktigt. Hittar inte någon skön position i soffan och får ont i ryggen på natten när jag ligger i sängen...
Idag är det 10 dagar kvar och det känns som en evighet. Nu vill man bara att bebis ska kika ut!! ♥

Har ju inte varit så aktiv med styrketräning de senaste månaderna (förutom yogan) så musklerna har tagit semester. Men började faktiskt igår med lite övningar för nu är det till och med jobbigt att ta sig upp när jag sitter på huk..
Tränade ben, rygg & bäckenbotten =) Körde ett litet pass idag också, men orkade inte så mycket för hade sån träningsvärk i benen hahaha

La ju upp en bild i ett tidigare inlägg på babysittern jag tänkte köpa. Det blev inget köp i helgen... Har bestämt mig för att köpa en ny i stället.  Vet inte vad det blir för modell ännu, men det blir inte någon jättedyr variant. Annars fastnade jag för Baby Björns babysitters, men de var så dyra.. =(

Är såå sugen på att shoppa julpynt och redan nu pynta lägenheten!!! Så får se om jag hittar något fint i morgon på stan =)


Lanvin + H&M

 

Här är ett smakprov av mina favoriter ur kollektionen

 


Klicka här för att se hela kollektionen

Försäljning startar den 23 November 08:00 i utvalda H&M butiker.
För oss som inte bor i storstaden finns möjlighet att shoppa online på hemsidan från och med 23/11 kl 08:00



Boat i Citykorgen

Boat  i  Citykorgen


Åkpåsen i lammull passade utmärkt i vagnen!
Passade på att hämta hem den från Svedala förra helgen, för bebis kan ju komma när som helst nu =)
Ska bara fundera ut hur jag ska fästa Wayne och hans två vänner. Hittade ingen öppning i ringarna, så får väl improvisera på något vis med lite bomullstråd kanske =P haha

Så här såg mitt och Mazis kvällsmys ut i fredags =)
Min överraskning till älskling!



Sova?


Sova?

Nej varför det??

När man i stället  kan ligga vaken och tänka på bebis & förlossning & värkar...

Redan från när jag gick och la mig 00:30 har jag kännt ett mycket märkligt illamående.. Det är inte som vanligt illamående utan det lixom stannar i halsen så det känns som om man ska kräkas hela tiden..
Har läst och hört att man inte ska ligga på rygg under senare delen av graviditeten på grund av att man pressar på venen (cava) som transporterar syrerikt blod till hjärtat och att ligga på rygg medför att mindre blod pimpas ut till kroppen (haha det är för tidigt på morgonen) pumpas menade jag ju så klart =P Så då blir man illamående... Det är inte heller bra för bebis, för den får inte tillräckligt med näringsämnen och syre från mammans blod... Cava-venen går på vår högra sida, så därför är det inte heller bra att ligga på den sidan för länge när man sover.
jag trodde att det var det jag hade gjort (legat på höger sida), men det hjälpte inte sen när bytte till vänster.. Så höll det på heeeela natten =(

Ne nu ska jag inte gnälla mer =P
Med underbart morgonväder utanför fönsterna blir man bara såå glad! När jag kikade ut genom fönstret i morse var det så fint ute. Solen började gå upp, det var frost på bilarna, kondens på fönsterrutorna och inte en enda bil kom körandes utanför =) Nu skiner solen in genom fönsterna och jag är lycklig och min älskade sambo är lycklig =)
Bebis är säkert också lycklig!! Just för tillfället är det 2a världskriget där inne!!! haha

Lite pix jag tog igår (innan batteriet tog slut) :


Riktigt kul var det!!!

Alla var helt inne i spelen, speciellt när det blev dax för Buzz
Det var första gången för Danne & Marty men dom var riktigt grymma!!!

Detta inlägget har tagit lite tid, typ 1 ½ timme =P haha
Därför när jag skrivit i morse, så var det då kl 07:00....
Ska bli spännande och se vad dagen bjuder på idag hihi

See you later



Bebis nya tavlor

Nalle - Puh  Canvas


 

Om 20 min kommer Martha & Danne på besök =)

Idag ska det spelas Buzz & Rockband hihi

Pusssss



Caféhäng med gravidmagar

Caféhäng  med  gravidmagar  =)


Igår var det alltså exakt 2 veckor kvar tills vårt kärleksbarn är beräknat att födas!
Nu när det är så nära kan man inte göra annat än bara gå och tänka på det lilla livet dygnet runt. =)

Strax innan lunch igår mötte jag upp Sara, Mia & deras bebismagar uppe på Café Briggen för fika och bebissnack!
Jag hade nyss käkat frukost, så blev en ChaiLatte för mig =)=)=)=) Åhhh så god!!
Sara hade inte smakat det tidigare för hon trodde inte det var så gott, men efter hon smakat av mig var hon helt såld! Hihi
Efter en jättetrevlig fika på lite mer än 2 timmar, gick vi en sväng till ett ställe som jag tidigare bara gått förbi, nämligen Fyndkällaren. Där fanns såååå mycket prylar, det mesta var väldigt onödiga saker faktiskt men kul att gå och titta =)
Hittade ändå tre jättefina canvastavlor med NallePuh motiv som ska hänga ovanför bebis säng!

Kvällen avslutades med köttbullar, tortellini, lussebullar & Robinsson =) Och lite Fable 2 (tv-spel) för min älsklings skull hihi

Idag blev det ännu mer Café-häng då jag träffade Jessica + bebismage på Briggen strax innan lunch. Verkar vara bäst att komma då om man ska få någon sittplats.. =P
Idag beställde jag en kycklingbaugette och en ChaiLatte på laktosfri mjölk!!! Brukar få lite ont i magen om jag dricker latte på vanlig mjölk, vet inte varför, för vanlig kall mjölk kan jag dricka hur mycket som helst av utan att få ont =P
Jätte trevligt och mysigt var det att träffa Jesica igen, det var ju ett tag sen sist... Hennes lilla bebis är beräknad att komma på söndag, så vi får se hur det går =) Spännande!!!
Efter lite drygt 2 timmar blev jag sugen på en Chai till så det fick det bli =P haha Det får man unna sig faktiskt tycker jag =D

Nu sitter jag och älskling och tittar på Idol och har nyss avnjutit ugnsbakad lax, potatis & kall sås =D Har fixat grönsaksdipp till efterrätt, men vete f*n om vi orkar =P haha

Har varit ute efter en billig begagnad babysitter nu i nån vecka. Har väl inte letat så jättemycket. Men hittade en idag och mailade och frågade om den fanns kvar. Den fanns ca 2 mil härifrån och dom ville ha 100 kr för den. Tror nästan att jag klipper till =P 100 kr var ju inte så farligt. Stolen ska jag inte köpa utan bara babysittern med mussemotiv =)


Hoppas jag får sova lite i natt och att jag inte behöver gå på toa så ofta...

Puss & Kram

2 veckor kvar till BF

Sorry, blev lite för sent för att skriva idag...
Har slappat i soffan hela kvällen och haft sammandragningar till och från. Mensvärken kommer också och går hela tiden och hade idag också lite känningar i nedre delen av ryggen på ena sidan.. Hoppas att det är något som är på G =)
Ska fika med Jessica i morgon som är beräknad att föda på söndag!!

Nu ska jag sova, är riktigt trötter

Litet tillägg: 14 dagar kvar!!!!

Natti Natti


Sytt örngott också nu !


Hade en liten bit tyg kvar efter att jag sytt påslakanet till bebbens vagga och det var precis att det räckte till att sy örngott till kudden också =)
Trodde allt var klart nu, men kommer på nya saker hela tiden =P Vilket i och för sig är bra hihi
Kom på att jag inte har något lakan till vagnen, så ska ta ett gammalt som är för kort till våra sängar och klippa och sy lite i =) hihi

Ne nu ska jag gå ut en runda innan det blir mörkt. Det har varit så tråkigt väder idag med regn, regn, regn hela tiden. Får passa på nu medans det är uppehåll!


Tvättstugan upptagen =/

Kom ner till tvättstugan nyss efter att ha sorterat all tvätt och gjort ordning, så har grannen nyss stoppat in tvätt i maskinerna... Arrrrr så irriterad man blir! Hon trodde det var den 3:e november idag... Jaja sånt händer väl. Men lite jobbigt för mig som är höggravid och har gått ner 3 våningar i onödan och nu fick gå upp 3 våningar i onödan...

Får ta tag i städning och örngottspysslande så länge då...

Hej så länge!!


I´m back

Tjohejsan !


Tillbaka igen efter helgen som spenderades i Svedala =)
Hos Barnmorskan i torsdags fick jag min journal utskriven fall ifall Bebis skulle vilja titta ut när vi inte befann/befinner oss i Blekinge.. Men det har varit ganska lugnt i magen fram tills idag, då det knuffats som bara den =P
Det var riktigt kul att träffa svärföräldrarna och sambons syskon igen, var ju ett tag sen sist tyvärr.. Nästa gång blir förmodligen efter Bebis tittat ut, vilket är beräknat om
17 dagar!!!!

Shit vad tiden går snabbt.... =) Det ska bli såå spännande och kul!

Idag har jag mest tagit det lugnt. Hade ett träningspass när jag skulle bära upp handlekassarna upp för trapporna.. Fick bli två vändor för att det inte skulle bli så tungt.. Slötittade på 3 avsnitt av "Unga mödrar" och sen lagade jag en wokrätt med kyckling till mig och min älskling =)

Förhoppningsvis ska jag fika och snacka bebisar med två gravida väninnor från yogan någon dag i veckan =) så det ser jag fram emot.
Annars blir det tvättdax i morgon och lite städning på det..

Nu väntar sängen känns det som.. Klockan är ju "egentligen" 12 på natten om man ska gå tillbaka två dagar.. =P

Natti Natti



RSS 2.0