Rabarberpaj !!!

Mumsfilibabba!!!



Rabarberpaj a la Louise




8 pers (1 pajform)

2,5 dl vetemjöl
2 dl socker
0,5 tsk salt
1 tsk bakpulver
125 g smör
1 ägg
0,5 dl ljus sirap
rabarber

  1. Skär rabarberstjälkarna i bitar och lägg dem i en smord pajform.
  2. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt sedan smält smör, ägg och sirap. OBS! Det måste vara smör, INTE margarin, för att få den riktiga knäcksmaken!
  3. Bred blandningen över rabarberbitarna. Man behöver alltså inte sockra extra på rabarberbitarna. Blandningen är tillräckligt söt.
  4. In i ugnen på 175 grader tills rabarberbitarna är mjuka och täcket har fått fin färg, ca 30 minuter.

Smaklig spis!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0