Iller - Fika - Glukosbelastning - Semester

Iller  -  Fika  -  Glukosbelastning   -

Semester


Kom för några timmar sedan hem från en underbar kväll vid Sternö !!
Vädret idag var superbra så jag och Mazi passade på att lägga oss vid stranden och det blev till och med ett litet dopp :) 20 grader var det i vattnet, mycket behagligt!!!
Vi gick sedan en bit längs klipporna och hittade en mysig sittplats nere vid vattnet
Rätt som det var efter typ 20 minuter dyker det upp en iller precis vid mina fötter !!!!! Jag blev så överraskad att jag skrek till ganska högt, ni kan ju tänka så överraskad den stackars illern blev... Efter kom ytterliggare en sötis men han vågade sig inte så nära efter mitt skrik..
Önskade vi hade haft med kameran och fotat, nu hade vi bara min mobil som e urusel att fota med.. :( Efter några minuter ser jag två illrar till som måste ha varit bebisarna och de som kom tidigare måste varit föräldrarna.

Bilden är tagen från internet, illrarna vi såg var helt mörkbruna :)

Jag fick ett ok foto på en av bebisarna, men hittar inte min usb-sladd till mobilen.. Får leta i morgon... :P

Det var en fantastisk upplevelse faktiskt!! :)
Så underbara varelser det finns !!


Var uppe med tuppen i morse för jag skulle träffa Jessica på stan. Vi fikade på varsin paj på Café Briggen och hade riktigt trevligt!! Fick massa bra bebistips :) Måste nog tänka om med barnvagnsköpet och fundera på ett annat chassi än Nitron..


I morgon är det dax för den omtalande Glukosbelastningen !! Det innebär att jag från och med 00:00 inte får äta eller dricka något tills efter kl 10:30 i morgon ... Men jag är inte orolig, ibland vaknar jag ju vid den tiden, så då äter jag inte heller på så lång tid.. :) Berättar i morgon hur det gick !!! :)
Ska passa på att kika inom Labb också för att kolla vilken blodgrupp jag tillhör.

Detta ska jag dricka. . . Har blivit rekommenderad att ta med mig citron för att det inte ska bli för sött.. Så 08:25 sitter jag där i morgon :P


Sen är det semesterdax!! Mazi har 2 veckor semester från och med nästa vecka, allså jobbar han bara i morgon också :) Härligt Härligt !!

Kollar på Benknäckargänget med Adam Sandler nu :) Hahahahaha så ball den är!
Började skriva detta inlägget för snart 2 timmar sen, men har lite svårt för att skriva och titta samtidigt :P

Hörs i morgon! Sov gott :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0